Cara Berkesan Untuk Kulit Flawless Dan Glowing

Yana segan nak kongsi gambar ni sebenarnya. Macam yang awak nampak, kulit Yana dulu banyak jerawat.

Lepas satu, satu muncul. Kesan parutnya? Hm.

And FYI, kulit Yana ni sensitive bangettt. Sampai satu tahap, bertentang mata dengan strangers pun Yana malu.

Self confidence level tu dropped to the lowest level, padahal strangers je pun.

Macam2 dah Yana try, produk yang konon ‘premium habis beribu ringgit pun dah. Tapi hasilnya makin teruk lagi muka kita.

Sampai lah satu masa around September 2017. Kawan Yana dari Idaho, USA kongsi bahan – bahan natural ni dengan Yana.

Dalam list tu ada banyakkk bahan, then Yana buat research, cari satu – satu and I came up with the best ingredients;

1) Yang ni yana guna khas untuk bersihkan muka dari kotoran yang tersekat jauh dalam kulit kita. At the same time, dia kill bacteria dan remove sel kulit mati.

Himalayan Salt, activated charcoal, tea trea oil, aloe vera, French rose clay, french rose oil dan sandalwood e.o.

2) Yang ni pula Yana guna sebagai booster untuk pencerah and skin cells regeneration. Yang ni sangat – sangat bagus kalau awak guna untuk hilangkan parut.

Rosehip oil, tea tree, French rose, sandalwood, frankincense, lemongrass.

Guess what, it worked well and exceeded Yana punya expectations.

And shout out to my baby gals Bianca for sharing the super ingredients, and Rose too for helping me out in connecting the dots from A – Z.

We got really excited about it and decided to share this amazing combination of super natural ingredients with you.

And we call it Skin Lightening Set! Khas untuk buat jerawat dan parut dah tak wujud dalam hidup anda.

Bukan menghapus je tau, tapi sentiasa melindungi kulit dan mencegah from jerawat yang baru in the future.

All natural and sangat2 sesuai untuk kulit sensitif.

Kalau cuci muka with the right product and guna the right one untuk lightening. Kulit muka yang flawless, supple and glowing tu CONFIRM jadi milik anda.

Yana harap my story and sharing with you today has been helpful.

Awak jangan lupa klik button di bawah untuk baca maklumat lanjut tentang Acne & Brightening Kit.

Terima kasih kerana membaca. Nanti lepas kulit awak dah flawless jangan lupa kongsi story dengan Rose and Yana pula tau!